Две фигури се реят високо в небето, вплетени в смразяващ кръвта акробатичен спектакъл. Това е реална сцена от снимачната площадка на предстоящия екшън "Матрицата 4".

"Да се насладим за миг на факта, че тази каскада изглежда невероятно и никой не се скатава пред традиционния зелен екран", написа в Twitter журналистът Тод Спенс.

Warner Bros. вече официално обяви премиерна дата за "Матрицата 4" – 21 март 2021 г. Сюжетът се пази в пълна тайна, но големите звезди от първите три филма се завръщат. Освен вече обявените Киану Рийвс и Кери-Ан Мос, които ще влязат в познатите роли на Нео и Тринити, в актьорския състав са още Джейда Пинкет Смит, Яхия Абдул-Матин, Джесика Хенуик, Джонатан Гроф и Нийл Патрик Харис.

Дебютната лента наскоро отпразнува 20-ата си годишнина и ограничен брой киносалони в Америка отбелязаха случая, като я върнаха на големия екран. Приходите от трите филма от поредицата "Матрицата" надхвърлиха 1.6 милиарда долара от прожекции по цял свят. Последният блокбъстър за Нео и компания се появи на голям екран през 2003 г.

Виж още: Батман на Робърт Патинсън определено изглежда жестоко! (ВИДЕО)

Тагове:
Още от Play