Комикът Нийл Патрик Харис е най-новото попълнение в звездния състав на предстоящата четвърта част от култовата поредица The Matrix. Той се присъединява към Киану Рийвс и Кари-Ан Мос, които ще изиграят познатите си персонажи. Сюжетът за момента е неизвестен, макар слуховете да твърдят, че в него можем да видим Морфей на младини. Не знаем и каква роля ще изиграе Харис.

През август Warner Bros. потвърди, че по четвъртата част на The Matrix вече се работи. По сценария работят Александър Хемън и Дейвид Мичъл с помощта на един от братята Уашовски. Киногигантът вече от няколко години се опитва да намери начин да върне The Matrix на голям екран и сега моментът най-сетне изглежда подходящ, след като последните два филма на Киану Рийвс John Wick 3 и Toy Story 4 се оказаха летни хитове. За Нийл Патрик Харис, когото познаваме от сериала How I Met Your Mother, това ще е първата роля в продукция на голямо киностудио.

Трите филма от поредицата The Matrix - The Matrix, The Matrix Reloaded и The Matrix Revolutions - изкараха над 1.6 милиарда долара в боксофиса.      

Виж още: Joker се изсмя на историята. Направи най-силния дебют за октомври изобщо  

 

Тагове:
Още от Play