С вчерашна дата беше изигран един от най-скучните финали на Шампионската лига. По този начин английският колос Ливърпул практически има пръст в най-лудия финал в историята на ШЛ (този от 2005 година срещу Милан) и настоящия, както казахме – не особено приятен за гледане финал.

Разбира се, за феновете и щаба на английския тим това едва ли е от особено значение, предвид факта, че спечелиха най-престижното клубно футболно отличие за шести път.

Прочети още: Официално: Патисън облича плаща на Батман. Получаваме и първа официална снимка

Апропо, само Реал Мадрид (13) и Милан (7) имат повече спечелени купи в Шампионската лига/КЕШ от Ливърпул (6). В класацията следват тимовете на Барселона и Байерн Мюнхен с по пет отличия.

Като медия, чийто акцент обаче са технологиите, няма да говорим повече за футболна статистка и история, а за техните технологични посестрими.

Като например какви технологии, приложения и услуги не са съществували, когато Ливърпул спечели споменатия луд финал с Милан от 2005 година.

Представяме ги във формата на скучен, но и особено дълъг списък. И честито на нашите читатели, фенове на червените от Града на "Бийтълс".

Та:

iPhone

Twitter

Instagram

iPad

Netflix стрийминг

Android смартфоните

Snapchat

Spotify

Uber

Airbnb

App Store

Google Chrome

Messenger

WhatsApp

Hashtags

Fitbit

Slack

Square

Twitch

Dropbox

Pinterest

Bitcoin

Angry Birds