С вчерашна дата беше изигран един от най-скучните финали на Шампионската лига. По този начин английският колос Ливърпул практически има пръст в най-лудия финал в историята на ШЛ (този от 2005 година срещу Милан) и настоящия, както казахме – не особено приятен за гледане финал.

Разбира се, за феновете и щаба на английския тим това едва ли е от особено значение, предвид факта, че спечелиха най-престижното клубно футболно отличие за шести път.

Прочети още: Официално: Патисън облича плаща на Батман. Получаваме и първа официална снимка

Апропо, само Реал Мадрид (13) и Милан (7) имат повече спечелени купи в Шампионската лига/КЕШ от Ливърпул (6). В класацията следват тимовете на Барселона и Байерн Мюнхен с по пет отличия.

Като медия, чийто акцент обаче са технологиите, няма да говорим повече за футболна статистка и история, а за техните технологични посестрими.

Като например какви технологии, приложения и услуги не са съществували, когато Ливърпул спечели споменатия луд финал с Милан от 2005 година.

Представяме ги във формата на скучен, но и особено дълъг списък. И честито на нашите читатели, фенове на червените от Града на "Бийтълс".

Та:

iPhone

Twitter

Instagram

iPad

Netflix стрийминг

Android смартфоните

Snapchat

Spotify

Uber

Airbnb

App Store

Google Chrome

Messenger

WhatsApp

Hashtags

Fitbit

Slack

Square

Twitch

Dropbox

Pinterest

Bitcoin

Angry Birds

Още от Play