Изглежда, че онези от вас, които искат да видят адаптацията на HBO на хитовата гейм поредица The Last of Us, няма да трябва да чакат още дълго, за да започнат да гледат сериала. Според страницата на шоуто в HBO Max то ще дебютира на 15 януари. За тези, които отсега започват да броят, това са 75 дни.

Тъй като The Last of Us е планирано да пристигне в самото началото на 2023 г. и брилянтният сериал Succession не се завръща до пролетта, премиера през януари има смисъл. Въпреки че предполагаемата дата на излизане се появи на официална платформа на HBO, струва си да я приемете с недоверие, докато няма по-категорично официално съобщение.

Във всеки случай първият сезон на The Last of Us ще продължи 10 епизода. Това е адаптация на страхотната едноименна игра на Naughty Dog, която студиото наскоро преработи за PlayStation 5.

The Last of Us е с участието на Педро Паскал (The Mandalorian) като Джоел и Бела Рамзи (Game of Thrones) като Ели, а компания на екрана им правят още Габриел Луна, Анна Торв и Ник Оферман. Ще се появят и Ашли Джонсън и Трой Бейкър, които изиграха главните герои в играта. HBO пусна първия трейлър през септември и от всичко, което видяхме досега, шоуто остава много вярно на историята и атмосферата на оригиналната игра.

Снимка: HBO

Виж още: Дали смартфоните ще успеят да изпратят DSLR в забвение?

 

Още от Play