Ето нещо неочаквано - Дуейн Джонсън, по-известен като "Скалата", пусна туит, в който обяви новия си „филм“, наречен The Rock x Siri: Dominate The Day, който вече е наличен в YouTube канала на Apple.

В това почти 4-минутно видео Скалата показва своите способности, доближаващи се до тези на супергерой благодарение на гласовия асистент Siri. Филмът е своеобразна реклама, с която Apple иска да популяризира гласовия си асистент, а изборът на Джонсън е доста сполучлив. Самият Джонсън е сред филмовите звезди, които успяват с привидна лекота да овладеят социалните мрежи и да осъществяват контакт с феновете си. От друга страна, в момента Скалата е от най-работливите хора в Холивуд, участващ не само в голям брой продукции, но и създаващ свои от ролята на продуцент. 

Разбира се, както във всяка реклама, така и тук всичко изглежда перфектно - Siri отговаря мигновено, без забавяне, без грешки и дори в Космоса. Истината, както знаем всички, е малко по-различна, но това не пречи да се позабавляваме малко. Вижте и интересното видео по-долу:

Тагове: