Една от интересните кампании у нас приключи и вече можете да видите резултатите от нея. Става въпрос за националната инициатива на TP Vision, компанията, която разработва телевизори с марка Philips. В нея потребителите имаха интересната възможност да тестват в дома си телевизор Philips, за да се запознаят с функциите му, а след това - да изготвят видео ревюта. Приятната част е, че избраниците запазват телевизорите, които тестват.

В началото на август станаха ясни имената на финалистите, а вече можете да видите техните впечатления във видеа на специалната страница на TP Vision. Ще откриете наистина интересен поглед към телевизорите и лични впечатления от моделите. На страницата ще откриете и две наши ревюта - имахме възможност да тестваме 55-инчовия PUS7502 и 49-инчовия PUS6482, за които споделихме мнение.

Близо 2000 човека се включиха в кампанията на TP Vision, от които журито се спря на 10 финалисти.

„За нас е вълнуващо да видим толкова много българи, които проявиха реален интерес да бъдат първите, които ще тестват новите модели Philips в България. Благодарим на всички участници и се надяваме да продължим да организираме подобни инициативи, насочени към подобряване на телевизионното преживяване за потребителите в България“, споделя Георги Михайлов, регионален директор на TP Vision за България.

Вижте ревютата на testvai.tv.