В интернет, където нищо не може да остане скрито, изтече голямо количество клипове, скрийншотове и свързана информация със спойлъри за предстоящия суперхит „Отмъстителите: Краят“. В известни социални мрежи като Twitter и Reddit вече циркулират клипове, снимки и гифове и подробни постове.

Засега Disney не дава подробности откъде може да е изтекла информацията. „Отмъстителите: Краят“ трябва да излезе на екран на 26 април и предварителните прогнози сочат, че това ще бъде поредният блокбъстър за Disney и Marvel. Очаква се първите дни прожекциите да донесат между 200 и 260 милиона долара. В „Отмъстителите: Краят“ ще видим цяла плеяда звезди, сред които Робърт Дауни Джуниър, Крис Еванс, Марк Рафало, Крис Хемсуърт, Скарлет Йохансон, Пол Ръд, Брий Ларсън, Брадли Купър и Джош Бролин. Лентата е директно продължение на „Отмъстителите: Война без край“, като и двата филма са режисирани от братята Антъни и Джо Русо.

Едва ли изтеклото предварително съдържание ще попречи на комерсиалното представяне на филма. Най-големият сайт за американски билети Fandango обяви, че е продал пет пъти повече билети за „Отмъстителите: Краят“, отколкото за „Отмъстителите: Война без край“ в първите седем дни от продажбите. На свой ред през другия голям сайт за билети Atomtickets са се продали два пъти повече билети за „Отмъстителите: Краят“, отколкото са били предварителните продажби за „Отмъстителите: Война без край“, „Аквамен“, „Междузвездни войни: Последният джедай“ и „Капитан Марвел“.

Случката обаче е интересна, защото Disney действа много предпазливо, пазейки в тайна информацията за филма. До момента компанията е прожектирала само 10 минути на филмови критици в САЩ и 20 минути в Южна Корея. Така пресата и критиците ще видят филма заедно с феновете, а ако държите да не си развалите удоволствието, бъдете внимателни какво четете в социалните мрежи тези дни.  

Тагове: