Повечето от това, което успяхме да разберем за The Mandalorian - сезон 2, се основава на финала на първия сезон на шоуто. Сега обаче кастинг новини започват да се появяват за шоуто на Disney Plus и WWE суперзвездата Саша Банкс изглежда, че се присъединява към Star Wars сериите.

Новината идва от Tweet на страница за WWE подкасти, а информацията е определена като доста вероятна. След това сайтът Pro Wrestling Sheet потвърди новините, споменавайки, че дори звездата вече е заснела сцени за шоуто. Отбелязва се също, че Банкс не се е появявала в WWE от 3 януари, което означава, че е възможно да се снима за сериала междувременно.

Вторият сезон на The Mandalorian е в продукция от ноември миналата година, така че не е ясно колко голяма ще бъде ролята ѝ.

Предполагаме, че сезон 2 на сериала ще ни запознае с много нови герои с доста възможни спин-офи. Голяма е вероятността Банкс да се появи в еднократна роля, като герой, с когото Мандалорианецът се сблъсква по време на приключението си.

Сезон 1 имаше много забележителни звезди гости, играещи сравнително малки роли, като Бил Бър, Ейми Седарис, Джейсън Судеикис и дори Вернер Херцог.

Виж още: Термичните пасти – какво представляват и как могат да помогнат на конзолата, компютъра или видеокартата ви да работят по-добре? 

Оцени:
Рейтинг: 5
Тагове:
Още от Play