Покойната Кари Фишър е в актьорския състав за най-новата част на поредицата "Междузвездни войни". Това стана ясно, след като Disney обяви списъка си с актьори, които ще бъдат включени във филма.

Режисьорът на предстоящия филм Джей Джей Абрамс съобщи, че ще използва стари неизползвани кадри от „Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда” в които ще видим Фишър в нейната вечна роля на принцеса Лея. Фишър почина през 2016 г. след инфаркт по време на полет между Лондон и Лос Анджелис. Шефовете на Disney са категорични, че нямат планове дигитално да пресъздават играта на Фишър.

В новия филм ще видим и Били Ди Уилямс, който ще влезе отново в ролята си на Ландо Калрисиан, а Марк Хамил ще се завърне като Люк Скайуокър.

Оператор е Дан Миндел („Обществен враг“, „Шпионски игри“, „Силата се пробужда“), а сценаристи са Рик Картър („Джурасик парк“, „Аватар“) и Кевин Дженкинс („Пазители на галактиката“, „Силата се пробужда“),

Снимките по деветия филм от сагата започват тази сряда, а лентата ще бъде на екран през декември 2019 г. Подробности около сценария на филма не са разкрити.

Още от Play