Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
08.януари.2017

Injustice 2 излиза на 16 май за PS4 и XBOX One

Автор: Иван Първанов, Прочетено: 959 пъти

По-рано тази седмица на една от страниците в XBOX Live се появи информация, че новата Injustice 2 ще излезе в края на март, и се оказва, че това донякъде е било правилно. Бойната игра действително ще има премиера в месец, който започва с буквата М, но това е единственото, което са познали.

Според творческия директор на NetherRealm Studios Ед Буун официалната премиера на играта ще бъде на 16 май. Действително веднага след появата на първоначалния слух Буун го отрече, но в миналото той е отхвърлял и други слухове, които по-късно се оказаха истински, така че не бяхме сигурни какво да мислим по въпроса.

Injustice 2 ще излезе за PS4 и XBOX One, а добрата новина е, че през март все пак ще има цели две много важни премиери – на ролевата игра Mass Effect: Andromeda и на новата конзола Nintendo Switch.  

Виж още: Project CARS 2 най-вероятно ще излезе през септември


Тагове: PS4, Xbox One


>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание HiComm
188 брой - януари/февруари, 2017 188 брой - януари/февруари, 2017

Корица


Съдържание


Купи
Цялото съдържание »
Акценти архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?Resident Evil 7: не сте добре дошли в дома на това семейство The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност