Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
13.декември.2016

Justice League 2 е забавен заради новия Batman на Бен Афлек

Автор: Иван Първанов, Прочетено: 1045 пъти

Доскоро изглеждаше сякаш всички проекти от DC Extended Universe ще бъдат приключени с максимално бързи темпове. Разочароващото представяне обаче на Batman vs. Superman и Suicide Squad накара Warner Bros. да се замисли и вместо това да акцентира върху най-важния и обединяващ елемент от двата филма – Батман.

Wonder Woman и Justice League все още са предвидени за следващата година, но идеята да видим Justice League 2 през 2019 г. е претърпяла промяна. Според последните планове на Warner Bros. продължението ще бъде забавено още повече, за да бъде направено място на самостоятелния филм за Батман, дело на Бен Афлек. Именно представянето на Афлек в иначе посредствения Batman vs. Superman спечели най-много похвали и актьорът не само ще изпълнява главната роля в новия филм, но и ще бъде още режисьор и сценарист, припомня Techno Buffalo.

Първият Justice League филм ще излезе по кината през ноември 2017 г. и със сигурност ще бъде финансов успех. Това обаче не е гаранция, че лентата ще се приеме добре, и затова Warner Bros. очевидно не бърза с претупването на втората част.  Режисьор и на двата филма трябва да бъде Зак Снайдер.
   
Виж още: Първият голям трейлър на Fate of the Furious е тук


Тагове: Холивуд, комикс


>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание HiComm
188 брой - януари/февруари, 2017 188 брой - януари/февруари, 2017

Корица


Съдържание


Купи
Цялото съдържание »
Акценти архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?Resident Evil 7: не сте добре дошли в дома на това семейство The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност