Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
27.август.2012
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Игри от Google Play & Apple App Store - август 2012

20
Автор: Коко Стоянов, Прочетено: 12655 пъти

Follow The Rabbit

fltrabОт един известен филм от близкото минало беше фразата „Следвай белия заек“. Тук заекът не е точно бял, но целта на играта е да го последвате в една луда и забавна надпревара. Подскачайте, избягвайте и прелитайте над препятствия и капани в петте различни свята и над 100 супер интересни нива. Събирайте и монетите, оставени на различни места от мистериозния заек, и така отключете нови предизвикателства и бонуси. Старт!

Цена: $1

Връзка към играта в Apple App Store


PuppetShow - The Mystery of Joyville HD (за iPad)

puppershowИгрите, правени от разработчиците от BigFish, винаги са били супер интересни и интелигентно направени. С PuppetShow - The Mystery of Joyville за iPad ще попаднете в центъра на една мистерия. Доскоро кукленото шоу в Joyville е било една от основните интересни атракции, поне до големия пожар, който унищожава част от съоръженията и куклите. Младото момче Саймън е поредният изчезнал в дългата поредица на изчезнали хора. Вие сте натоварени с решаването на престъплението чрез решаване на пъзели и намирането на скрити улики, за да разкриете мрачните тайни на града, който е всичко друго, но не и радостен. Успех!

Цена: Безплатна

Връзка към играта в Apple App Store


Amazon™: Hidden Expedition®

amazon hidden expedtionОще едно предложение от BigFish, което ще ви заведе в красивата, но и опасна Амазонска джунгла. Както повечето истории, свързани с джунглите, тук ще трябва да се впуснете на мисия за откриване на изчезнал професор по време на експедиция. Мисията ви е тайна и само скъсано парче от карта ще ви насочва към мястото на легендарния Храм на бръмбъра, където последно се е намирал професорът. Това е и единствената следа, с която започвате вашето приключение в гъстите тропическите гори на Амазонка. Разглеждайте храмовете и руините по пътя си, докато разкривате тайните на древната, но много напреднала цивилизация. Откриването на Храма на бръмбъра е само началото на това епично изследователско приключение. Успех!

Цена: Безплатна

Връзка към играта в Apple App Store


Kaptain Brawe: A Brawe New World HD (за iPad)

kaptain braweВстъпете в още една игра, отличена с многобройни награди. Действието се развива в открития космос, където вие ще влезете в ролята на космически полицай, който изпълнява задълженията си. В тази алтернативна реалност се пригответе да поемете на пътешествие, изпълнено с остроумни пъзели, хаотични лабиринти, конспирации и т.н. Вие изпълнявате ролята на капитан Brawe, тръгнал по следите на извънземен учен, който трябва да бъде спасен и върнат невредим. Може да играете и с още двама герои: Luna и Danny. Наличните режими на игра са два: обикновен и с малко по висока трудност, но не прекалено. Опитайте и се впуснете в заинтригуващото приключение на капитан Brawe.

Цена: Безплатна

Връзка към играта в Apple App Store


Zuba

zubaНякой е откраднал любимите бонбони на малкото създание Zuba. Няма време за губене, помогнете на Zuba да проследи аромата на карамел и да си върне обратно вкусните сладкиши. Не пропускайте тази уникална главозамайваща игра в преследване вкусните карамелени бонбони. Опасности като смъртоносни шпайкове, горелки и ъглошлайфи дебнат навсякъде, но Zuba може да преодолее всички тези капани с ваша помощ, разбира се. Очакват ви много бонуси и допълнителни награди по захарните завои на това супер цветно и забавно приключение. И не забравяйте - вие сте тези, които трябва да върнат откраднатите сладкиши. Най-сладкият лов започва сега!

Цена: $1

Връзка към играта в Apple App Store

  1. <<< Предишна стр.

Страници

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание SmartApps
62 брой - декември, 2016 г. 62 брой - декември, 2016 г. Изтегли
Цялото съдържание »
Акценти архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност LG 34UC98: новият геймърски хоризонт