Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
27.август.2012
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Игри от Google Play & Apple App Store - август 2012

20
Автор: Коко Стоянов, Прочетено: 10987 пъти

Follow The Rabbit

fltrabОт един известен филм от близкото минало беше фразата „Следвай белия заек“. Тук заекът не е точно бял, но целта на играта е да го последвате в една луда и забавна надпревара. Подскачайте, избягвайте и прелитайте над препятствия и капани в петте различни свята и над 100 супер интересни нива. Събирайте и монетите, оставени на различни места от мистериозния заек, и така отключете нови предизвикателства и бонуси. Старт!

Цена: $1

Връзка към играта в Apple App Store


PuppetShow - The Mystery of Joyville HD (за iPad)

puppershowИгрите, правени от разработчиците от BigFish, винаги са били супер интересни и интелигентно направени. С PuppetShow - The Mystery of Joyville за iPad ще попаднете в центъра на една мистерия. Доскоро кукленото шоу в Joyville е било една от основните интересни атракции, поне до големия пожар, който унищожава част от съоръженията и куклите. Младото момче Саймън е поредният изчезнал в дългата поредица на изчезнали хора. Вие сте натоварени с решаването на престъплението чрез решаване на пъзели и намирането на скрити улики, за да разкриете мрачните тайни на града, който е всичко друго, но не и радостен. Успех!

Цена: Безплатна

Връзка към играта в Apple App Store


Amazon™: Hidden Expedition®

amazon hidden expedtionОще едно предложение от BigFish, което ще ви заведе в красивата, но и опасна Амазонска джунгла. Както повечето истории, свързани с джунглите, тук ще трябва да се впуснете на мисия за откриване на изчезнал професор по време на експедиция. Мисията ви е тайна и само скъсано парче от карта ще ви насочва към мястото на легендарния Храм на бръмбъра, където последно се е намирал професорът. Това е и единствената следа, с която започвате вашето приключение в гъстите тропическите гори на Амазонка. Разглеждайте храмовете и руините по пътя си, докато разкривате тайните на древната, но много напреднала цивилизация. Откриването на Храма на бръмбъра е само началото на това епично изследователско приключение. Успех!

Цена: Безплатна

Връзка към играта в Apple App Store


Kaptain Brawe: A Brawe New World HD (за iPad)

kaptain braweВстъпете в още една игра, отличена с многобройни награди. Действието се развива в открития космос, където вие ще влезете в ролята на космически полицай, който изпълнява задълженията си. В тази алтернативна реалност се пригответе да поемете на пътешествие, изпълнено с остроумни пъзели, хаотични лабиринти, конспирации и т.н. Вие изпълнявате ролята на капитан Brawe, тръгнал по следите на извънземен учен, който трябва да бъде спасен и върнат невредим. Може да играете и с още двама герои: Luna и Danny. Наличните режими на игра са два: обикновен и с малко по висока трудност, но не прекалено. Опитайте и се впуснете в заинтригуващото приключение на капитан Brawe.

Цена: Безплатна

Връзка към играта в Apple App Store


Zuba

zubaНякой е откраднал любимите бонбони на малкото създание Zuba. Няма време за губене, помогнете на Zuba да проследи аромата на карамел и да си върне обратно вкусните сладкиши. Не пропускайте тази уникална главозамайваща игра в преследване вкусните карамелени бонбони. Опасности като смъртоносни шпайкове, горелки и ъглошлайфи дебнат навсякъде, но Zuba може да преодолее всички тези капани с ваша помощ, разбира се. Очакват ви много бонуси и допълнителни награди по захарните завои на това супер цветно и забавно приключение. И не забравяйте - вие сте тези, които трябва да върнат откраднатите сладкиши. Най-сладкият лов започва сега!

Цена: $1

Връзка към играта в Apple App Store

  1. <<< Предишна стр.

Страници

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание SmartApps Акценти
Великите мисии в Космоса 23.ноември.2014 Великите мисии в Космоса

Безпилотните апарати - герои, които промениха представата ни за Слънчевата система


архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Смятате ли, че социалната мрежа без реклами Ello може да остане значима?Canon EOS 7D Mark II и APS-C сензорите: кога по-малко може да е повече? ВИДЕО: Ревю на Samsung Galaxy Note 4 ВИДЕО: Преглед на услугата за мобилни плащания Mobb Ревю на Asus UX303LN: компактният бързак ВИДЕО: Ревю на iPhone 6 105-инчовият исполин Samsung UE-105S9 Видео: Ревю на LG G3, наградата в играта „Кое е моето скрито Аз?“ Пълно ревю на Toshiba P30W: наградата в HiEnd EPA 2014-2015! Linksys RE6500: силен допинг за вашата Wi-Fi мрежа