The Batman заплашва да се превърне в една от най-проблемните високобюджетни продукции в последните години, след като работата по филма е заплашена на всеки един етап.

Най-напред суперзвездата Бен Афлек се отказа от амбициите си да режисира лентата, после проектът мина като истинско влакче между няколко потенциални имена, преди да се спре на Мат Рийвс, и когато най-сетне изглеждаше, че работата ще потръгне, дойде новата доза проблеми.

От една страна, Рийвс все още се оказва сериозно ангажиран с Planet of the Apes, а от друга, Бен Афлек отново е забъркан в алкохолни проблеми. Той обяви, че е минал курс за лечение от алкохолна зависимост, от която страда вече дълго време. Съобщението е публикувано на официалната му страница във Facebook във вторник.

Той отбелязва, че се е борил от такава зависимост в миналото и „ще ѝ се противопоставя и занапред”, пише ComicBookMovie.com и припомня, че още през 2001 г. Бен Афлек влезе в клиника за лечение на алкохолна зависимост за месец. Тогава негов официален представител заяви, че няколко от членовете на семейството му са страдали от този проблем.

Всичко това означава, че продукцията на The Batman ще се отложи най-рано за 2018 г. Междувременно ще можем да видим Афлек като Черния рицар в Justice League филма през ноември.

Още от Play