По време на събитието на Ubisoft на виртуалното Е3 научихме какво е бъдещето пред екшън приключението Assassin’s Creed: Valhalla. Според компанията викингското приключение ще бъде първата игра в поредицата, която получава цяла втора година на допълнително съдържание под формата на безплатни ъпдейти и нови експанжъни. Още през лятото ще видим и платеното DLC Siege of Paris, което разказва за нашествието на викингите във Франция. В него ще се завърнат шпионските мисии, при които получавате само крайна цел, но не и указание как да я постигнете. Така сами ще трябва да откриете как да проникнете в охранявани зони и да се справите с пазачите.

Ubisoft обеща, че до няколко седмици Assassin’s Creed: Valhalla ще получи ъпдейт, който добавя в играта големи мечове, които са най-исканата опция от геймърите. През есента ще видим друг безплатен ъпдейт, който пресъздава живота в средновековните поселища на викингите и ви помага да научите повече за тяхната история, бит и култура, като изпълнявате ежедневни задачи.

Последна и засега непотвърдена локация в бъдещ ъпдейт ще дойде под формата на Muspelheim – земята на огнените гиганти, която изглежда като логична дестинация за всеки, който е изиграл до края Assassin’s Creed: Valhalla.  

Снимка: Ubisoft

Виж още: Duracell не плаща тайно на Microsoft, за да слага AA батерии в Xbox контролера