Вероятно култовият гейм персонаж Duke Nukem е последният човек, който очаквате да се появи на сватба, особено като се има предвид цветистият му език и това, че най-вероятно ще бъде следван от тълпа побеснели извънземни. Изглежда обаче, че вече имате възможността той не само да бъде на вашата сватба, но и да я ръководи. Колоритният актьор Джон Сейнт Джон, който озвучава Duke Nukem в игрите, току-що стана свещник и вече може да провежда сватбени церемонии.   

„Вече съм свещеник и ще извърша първата си сватбена церемония този уикенд. Така че да, Duke Nukem може да ви ожени“, написа актьорът, който дава гласа си на Duke Nukem от 1996 г. насам, в Twitter.

Съдейки по коментарите след поста му, изглежда, че доста хора са развълнувани от новината. Мнозина дори цитират някои от най-яките реплики на Duke Nukem, този път завършващи със сватбен намек.

Други фенове пък запитаха актьора дали ще иска да провежда церемонията с гласа на друг персонаж, с който е известен – Big The Cat от не по-малко известната поредица Sonic The Hedgehog. За тяхно щастие Сейнт Джон отговаря положително, така че ви остава само да се доредите за неговото внимание.  

Виж още: Напливът за 15-годишната WoW Classic счупи сървърите

Тагове: