Blizzard има добра новина за феновете на World of Warcraft. Те ще могат да играят осмия експанжън на култовата масова онлайн ролева игра, наречен Shadowlands, от 26 октомври. Технически това е официалната премиерна дата, но в някои региони експанжънът ще стане достъпен ден по-късно.   

Blizzard най-напред разкри Shadowlands на Blizzcon 2019, а новината за премиерната дата дойде от тазгодишното виртуално издание на Gamescon 2020.    

Експанжънът ще донесе на геймърите пет нови зони, нови опции за кустомизация, включително и това да смените пола на вашия герой безплатно, както и нова система за качване на нива, която намалява старата до 60 нива.

Освен премиерната дата Blizzard показа и Afterlives: Bastion – първия от четирите анимационни епизода, които ще разширят историята на Shadowlands. Главен герой в нея е познато лице от вселената на Warcraft: Uther. Ако сте играли Warcraft 3, ще си спомните, че някогашният паладин бе ментор на Arthas – персонажът, който ще стане един от най-големите злодеи в света на играта.   

Снимка: Blizzard

Виж още: Google принуди OnePlus да се откаже от ексклузивна сделка за Fortnite

 

Тагове: