ЕА обещава, че FIFA 21 ще бъде най-автентичната футболна симулация, но за щастие драматичните проблеми в най-популярния спорт в света от последната година няма да бъдат отразени в играта.

На първо време стадионите във FIFA 21 ще бъдат пълни с виртуална публика, въпреки че на живо те са празни заради продължаващата коронавирус пандемия. Нещо повече, в света на FIFA 21 няма да видите нито една маска на играч, зрител или лице от щаба. Това е в контраст с реалния живот, където всички извън футболистите на терена са длъжни да закрият лицата си, а на самите футболисти се препоръчва да празнуват голове и победи без пряк физически контакт със съотборниците си.

„Освен автентичен искаме футболът във FIFA 21 да бъде и в най-чистия си вид. За нас това означава пълни стадиони, защото така трябва да се играе този красив спорт“, казва продуцентът на FIFA 21 Лонел Станческу.

А какво да кажем за VAR? EA не включи противоречивата технология във FIFA 20 и няма да промени това за FIFA 21. Така, въпреки че скандалната технология разваля удоволствието на феновете в много европейски първенства, тя няма да намери място на екрана на вашия монитор или телевизор. Според ЕА вградената система в поредицата FIFA е достатъчно добра, за да различава кога има нарушение или не, а срещаните понякога бъгове всъщност придават автентичност.

И така, без коронавирус или VAR във FIFA 21 – честно казано, това звучи чудесно.  

Снимка: EA

Виж още: Може да си купите Microsoft Flying Simulator на 10 диска, за да станете част от историята

 

Тагове: