По всичко личи, че се работи по DLC разширението за God of War Ragnarok, но ще мине известно време, преди да видим Кратос и Атреус отново в действие, тъй като то няма да излезе тази година.

По време на живото предаване в Twitch The Snitch, който се оказа изключително надежден, когато става въпрос за изтичане на информация за видеоигри, разкри, че разширението към последното заглавие от поредицата, издадено миналата година, е завършено на около 60%, но няма да бъде пуснато тази година. Освен това все още не е ясно дали то ще бъде същинско DLC или самостоятелно разширение без нужда от основната игра.

Въпреки че надеждността на The Snitch напоследък беше поставена под въпрос заради това, че профилът обяви, че е приключил с тиражирането на вътрешна информация, преди да се завърне неочаквано с нови подробности, има голяма вероятност разширението за God of War Ragnarok наистина да е реално, тъй като лийкърът разкри, че е бил блокиран в X/Twitter от самия главен дизайнер на играта Кори Барлог в Discord след разкриването.

Макар че новината за още съдържание за God of War Ragnarok е добре дошла, в сегашното си състояние играта все още е едно от най-добрите екшън/приключенски заглавия, издадени наскоро, и чудесен завършек на скандинавската история на приключенията на Кратос.

God of War Ragnarok вече е налична за PlayStation 5 и PlayStation 4 в цял свят.

Снимка: Unsplash

Виж още: Тонове човешки боклук замърсяват Марс след 50 години проучвания

 

Тагове:
Още от Play