Всички коментират хардуера и техническите спецификации за новия Project Scorpio, но малцина обсъждат как всъщност ще изглежда конзолата. Вероятно това е така, защото никой не знае какво да очаква от системата; единствените снимки, които имахме, са на нейните вътрешни компоненти. Но благодарение на Twitter най-накрая имаме видео на истински Scorpio хардуер за разработчици, който е демонстриран в действие. И този модел е голям, внушителен и с предна част, покрита от LED екран с пет бутона, за които не знаем нищо по отношение на това, което правят.

Видеото, споделено от Windows Central в Twitter, се фокусира върху напълно програмируемия преден панел, който е демонстриран с манипулацията на видеоклип на плуващи делфини. Човекът успява да забави и дори да паузира видеото, а FPS брояч показва дали се губят кадри в секунда.

Лично аз не съм сигурен как това помага при игри, но вероятно бързото натискане на бутон за паузиране, когато сте в средата на филма, ще е полезно, ако искате да излезете за малко от стаята.

Знаем още, че предният LED панел няма да е част от крайната версия на конзолата.

Така сега имаме две парчета от пъзела: техническите характеристики и физическия вид на Project Scorpio.

 

Тагове: