По време на представянето на последните си финансови резултати Activision потвърди, че следващата Call of Duty игра ще има пълноправна сингъл кампания. Разработвана от Infinity Ward, новата част от шутър поредицата ще предложи "напълно нова кампания, огромен мултиплейър свят и забавен ко-оп геймплей".

Незадоволителният прием на последната игра Infinity Ward - Infinite Warfare - накара преди време творческият директор на студиото да заяви, че е не е много вероятно да видим продължение на космическия шутър. Засега Activision не казва дали новата Call of Duty игра ще е въпросното продължение, но президентът на компанията Роб Костич посочва, че "новото заглавие ще се хареса на нашите фенове". Изпълнителният директор на гиганта Боби Котик се включи в полемиката, добавяйки, че не може да си спомни откога не е виждал такъв ентусиазъм при разработчиците.

"Мисля, че те са убедени, че правят най-добрата Call of Duty игра, създавана някога", завършва и финансовият директор Денис Дъркин.

Докато последната засега Black Ops 4 се счита за успех, феновете останаха разочаровани от решението в нея да няма никаква сингъл кампания. Малко се знае за новата игра на този етап, разбира се. Котик потвърди, че тя ще излезе през есента, но това е нормално за Call of Duty игрите. Още нямаме име и предполагаме, че за известно време няма да научим мястото на действието на заглавието.

Снощното представяне на последните финансови резултати бе посрещнато със значителна негативна реакция от страна на по-широката гейм общност, тъй като компанията обяви, че въпреки рекордните печалби през 2018 г. ще освободи около 8% от работната си сила. В Activision, Blizzard, King и няколко други студиа около 800 души са загубили работата си вчера.

Как да направите сайта си по-сигурен и надежден?

---

За „David Bowie Is?”, музикалните приложения и защо не трябва да използваш телефона си единствено за „Facebook” браузинг

---

Изненадай любимия с дигитален подарък: Windows и Office лиценз от GoodOffer24

Оцени:
Рейтинг: 4
Най-четени
Всички

Добри новини за собствениците на Huawei смартфони

181 | 21.05.2019
Още от Play

Финалният трейлър на Once Upon a Time in Hollywood е по „тарантиновски“ продължителен

16 | 22.05.2019