Ако не сте чули, новата Apex Legends е хит. Всъщност хит дори е меко казано, тъй като battle royale сензацията постави поредния доста забележителен рекорд. Оказа се, че зрителите са изгледали над 7 милиона часа геймплей от играта само в рамките на един ден.

Това е невероятно постижение само по себе си - 7 милиона часа са около 800 милиона години. Но това, което прави рекорда още по-внушителен, е фактът, че досега с него можеха да се похвалят само две игри. Fortnite успя да го направи само веднъж, докато Counter-Strike: Global Offensive го постигна няколко пъти, като се има предвид, че това е една от най-популярните е-спорт игри.

А както се казва, можеше да бъде дори още по-забележително, тъй като известният стриймър Ninja дори не е излъчвал геймплей по времето, когато са отчетени рекордните за Apex Legends резултати. Неговите сесии имат над 150 000 гледания, което подсказва, че новото лице на battle royale фронта наистина има доста потенциал, който само ще расте.

Възходът на играта определено е космически. Появила се едва миналата седмица, Apex Legends вече има 25 милиона играчи, от които над 2 милиона играят едновременно. За сравнение на PUBG ѝ бяха необходими около седем месеца, за да постигне тези цифри, и дори Fortnite се нуждаеше от известно време, за да достигне този статус.

На всичкото отгоре успоредно с това се увеличи както броят на играещите Titanfall 2, така и акциите на ЕА.

Повече за играта, тук.

Как да направите сайта си по-сигурен и надежден?

---

За „David Bowie Is?”, музикалните приложения и защо не трябва да използваш телефона си единствено за „Facebook” браузинг

---

Изненадай любимия с дигитален подарък: Windows и Office лиценз от GoodOffer24

Тагове: