Sony и Kojima Productions разпространиха нов трейлър на очаквания хит Death Stranding, носещ името Briefing (инструктаж). Освен това японецът лично демонстрира тонове геймплей по време на TGS2019 пресконференцията на Sony.

Практически виждаме за първи път подобно количество геймплейни кадри от анонса на играта през 2016 година. Death Stranding ще дебютира на 8 ноември.

Дори след новия трейлър и самосвалите с геймплей въпросите продължават да бъдат преобладаващ елемент, но наличието на такъв всъщност е нещо обикновено за игрите на японския творец Хидео Коджима.

Прочети още: Alcatel 1S – телефонът с номер 1 в септемврийския списък за ученика

Ясно е, че ще говорим за жанрова амалгама, ясно е, че играта ще изглежда феноменално. Ясно е също, че ще се предлага „твърде лесен“ режим за хората, които по идея не играят игри, но са любители на седмото изкуство. Последното всъщност е доста як елемент, който се предлага и в игрите на Naughty Dog например.

На нас ни е ясно, че тези почти 50 минути геймплей само загатват за главоблъсканицата, замислена от японския гений.

Остават по-малко от два месеца. Death Stranding ще дебютира ексклузивно за PlayStation 4 и PlayStation 4 Pro. Потенциално на по-късен етап можем да очакваме и PC порт, който обаче за момента попада единствено в графата слухове.

Видеата:

---

Тагове: