For Honor общността не се развива особено добре и това не е тайна за никого. Историческият екшън на Ubisoft постепенно губи играчите си и според нови данни, около 95 процента от онези, които са играли при дебюта през февруари, вече не влизат в сървърите на Ubisoft.

Френската компания обаче е готова да обори тези твърдения. Според нея всички новини, свързани с отлива на играчи от For Honor, са чисто и просто фалшиви.

"Независимо дали ви се вярва или не, доста хора играят на For Honor. Това са фалшиви новини, играчите са много", твърди представител на издателя.

В опит да спаси играта, Ubisoft пусна поредица от ъпдейтове, кулминацията на които бе т.нар. Season Two, който донесе нови карти, оръжия и бойци. Трябва да се отбележи, че данните за сериозния спад в интереса към For Honor винаги са се отнасяли за РС версията. Така на теория е възможно играта да има достатъчно активна общност за двете конзолни платформи, за които е налична. Така или иначе тя е едно от големите заглавия на годината и ще продължим да следим съдбата ѝ с интерес.

Тагове: