Медийният гигант Warner Bros. ще направи своето представяне на Е3 на 13 юни. Ако обаче очаквате вълнуващи анонси, по-добре коригирайте ентусиазма си. Изглежда, че цялото представяне ще акцентира само върху Back 4 Blood. В резултат дългоочаквани хитове като Suicide Squad: Kill the Justice League, Gotham Knights и приключението във вселената на Хари Потър Hogwarts Legacy най-вероятно изобщо няма да присъстват на Е32021.

Новината без съмнение е разочароваща за много геймъри, които се надяваха да видят нещо различно от Back 4 Blood по време на представянето на Warner Bros. Сега единственият шанс да видим нещо повече за тези три ААА заглавия е евентуално по време на представянето на Microsoft на Е3, тъй като Sony отново няма да участва официално на изложението.

На свой ред Back 4 Blood e предстоящ мултиплейър шутър от първо лице, създаден от студиото Turtle Rock. Играта се определя като духовен наследник на Left 4 Dead и идва от същото студио и носи същия базов геймплей. Играта беше анонсирана на The Game Awards 2020 и трябва да дойде почти десетилетие след като студиото се отдели от Valve, които още държат правата върху оригиналната серия Left 4 Dead.

Снимка: Warner

Виж още: Amazon желае отпечатък от вашата длан. Бягайте далеч

 

Още от Play