Може би най-задаваният въпрос от премиерата на PlayStation 5 е дали ще я видим в черен цвят. Засега отговорът е не, но една компания иска да промени това със специално издание на PlayStation, с което да отбележи годишнина от появата на PlayStation 2.

Компанията SUP3R5 обяви в Reddit, че ще продава тематично издание на PlayStation 5, оформено в стила на най-продаваната конзола за всички времена – PlayStation 2. Ръчно модифицираната конзола ще има черно покритие и ще притежава станалото легендарно въртящо се и цветно PlayStation лого, което имаше PlayStation 2. Контролерът също ще бъде в традиционния за конзолата черен цвят ти ще се продава отделно. Важно е да знаете, че заради преработката той ще бъде отворен и съответно няма да има гаранция.

Модифицирани ще бъдат както дигиталната версия на PlayStation 5, така и тази, която работи с физически носители, като цените ще бъдат с по 100 долара над стандартната цена на двете системи. Тази оферта всъщност не е лоша предвид, че в Ebay може да видите стандартни PlayStation 5 конзоли на все още астрономически цени.   

Снимка: SUP3R5

Виж още: Сингъл игрите са живи и здрави - и доста по-популярни от мултиплейъра

Тагове: