Килиан Мбапе ще бъде звездата на обложката на FIFА 22, потвърди компанията разработчик EA. Звездата на ПСЖ и Франция запазва ангажимента си, след като Мбапе имаше същата чест и за версията от изминалата година.

„Имам много специална връзка с играта и нямам търпение да я играя заедно с всички вас“, гласи рекламният цитат на Мбапе, който със сигурност е написан от самия него.   

Въпреки че вкара много голове, Мбапе нямаше добър сезон. ПСЖ изгуби титлата във Франция от Лил, кампанията в Шампионската лига завърши с разочарование срещу Манчестър Сити на полуфинала, като Мбапе пропусна втория мач заради контузия, а Франция отпадна от Швейцария на Евро 2020, в което нападателят не вкара дори и един гол. За капак на всичко именно пропуск на Мбапе от бялата точка изпрати отбора му предсрочно у дома.

Въпреки това Мбапе си остава една от най-известните звезди в световния футбол и предвид че е само на 22 години, неубедителният последен сезон лесно може да бъде забравен след време.

В същото време ЕА има да доказва много с FIFA 22 заради продължаващия натиск от страна на регулаторите за промяна на микротранзакциите в играта.

Снимка: ЕА

Виж още: Diablo Immortal изглежда като всичко, което бихте искали от Diablo на телефона (ВИДЕО)