Valve публикува брошура за Steam Deck тази седмица и с нея потвърди, че определено ще видим множество бъдещи версии на портативния компютър за игри.

PDF брошурата от 52 страници е създадена като начин за запознаване на нови клиенти с Valve, Steam и Steam Deck. Времето на пускане също е ключово, тъй като Steam Deck предстои да стартира в Япония, Южна Корея, Тайван и Хонконг, където комбинацията Steam/Valve може да не е толкова добре известна.

Имайки това предвид, Valve отдели време да го преведе на японски, корейски и традиционен китайски, както и да го предложи на английски.

За тези от нас, които вече знаят всичко за компанията, платформата за игри Steam и преносимия компютър, има някои успокояващи новини, включени в брошурата. Страница 50 е озаглавена „Бъдещето: повече Steam Deck, повече SteamOS“. Valve използва страницата, за да потвърди, че хардуерът на Steam Deck ще бъде последван от „подобрения и версии на хардуера и софтуера, пускайки нови версии на Steam Deck на пазара“.

Смятаме, че винаги е било намерение на Valve да продължи да развива хардуера на Steam Deck, предполагайки, че се окаже популярен. Сега, когато го направи, е хубаво да го видим писмено потвърдено. Определено ще получим Steam Deck 2 и повече от вероятно 3, 4 и 5 също ще дойдат. Valve също така потвърждава на същата страница от брошурата, че „тези бъдещи продукти ще продължат да предоставят достъп до същия каталог на Steam игри, който геймърите вече познават и обичат“.

Снимка: Unsplash

Виж още: Nintendo DS е конзолата, която геймърите най-много искат да видят в модерен вариант

 

Тагове: