Вземайки пример от успешните комерсиални кросоувъри във Fortnite, Far Cry 6 ще се опита да направи нещо подобно. Ubisoft обяви плановете си за поддръжка на играта след нейната премиера и така научихме, че Far Cry 6 ще получи безплатни мисии с персонажи като Рамбо, актьорът Дани Трехо и сериала Stranger Things на Netflix.

Danny and Dani vs Everybody е първата от трите кросоувър мисии, в която обединявате усилията си с Дани Трехо. Целта е да му помогнете да развива на спокойствие мексиканския си ресторант, а той ще ви помага в битката с вярното си мачете. Любопитно е, че Дани Трехо наистина има такъв бизнес, който стартира през 2016 г. и дори бе отразен в шоуто Антъни Бурдейн.

Rambo: All The Blood няма да включва Силвестър Сталоун, ами „суперфен на Рамбо“, който ще ви помогне в битката срещу злодея във Far Cry 6. В The Vanishing вселената на Far Cry 6 ще се преплете с тази на Stranger Things и ще посетите злокобен регион, който прилича на обратното измерение в сериала.

Всичко това идва в допълнение към основният DLC пакет за Far Cry 6, който включва три епизода със злодеи от предните части на поредицата. В тях ще посетите паралелни вселени и ще научите повече за произхода на Vaas от Far Cry 3, Paganmin от Far Cry 4 и Джоузеф Сийд от Far Cry 5.  

Far Cry 6 излиза на 7 октомври за РС, PS5, PS4, Xbox One и Xbox Series S/X.

Снимка: Ubisoft

Виж още: Цялото удоволствие с марката Cyberpunk 2077 ще ви струва над 2000 долара