Производителят на луксозни часовници TAG Heuer си партнира с Nintendo за създаването на нова лимитирана серия умни часовници, посветена на Super Mario. Колаборацията изглежда странна, но всъщност и двете страни печелят. TAG Heuer ще засили привлекателността на своя каталог умни часовници, а Nintendo ще постави Mario на още един продукт, който феновете да си купуват.

Проблемът е, че самата покупка няма да бъде лесна задача. Лимитираната серия часовници с Mario е ограничена до 2000 бройки, а солената цена от 2150 долара със сигурност е допълнителна пречка.

Срещу тези пари на практика получавате тематична Mario версия на модела TAG Heuer Connected, който работи с WearOS. Моделът има различни циферблати с Mario, както и тематична фитнес система с познати от игрите анимации, които отбелязват вашите постижения. Каишката и корпусът на часовника имат червени нюанси и са гравирани с други елементи от вселената на Mario.

Извън това часовникът има 430 mAh батерия, вграден GPS и тракер за сърдечния ритъм. Със сигурност това не е най-богатият на функции умен часовник, който можете да си купите, но вероятно това не е и причината, поради която повечето хора ще се сдобият с него, когато бъде пуснат от 15 юли.

Снимка: TAG Heuer

Виж още: Diablo 2 Resurrected ще ползва уникалните характеристики на PS5 контролера