Blackmill Games и M2H обявиха, че цялостната версия на Tannenberg - играта, която пресъздава максимално реалистично Първата световна война, ще бъде пусната първо в Steam на "фаталната" дата 13 февруари 2019 г.

Краят на зимата ще донесе много нови функции и герои към заглавието. В допълнение към специалната зимна офанзива идва и ново съдържание.

Наред с тази новина, разработчиците планират да отбележат стогодишнината от примирието на 11 ноември, с което се поставя края на Първата световна война. Играчите ще могат да вземат участват в двуминутно мълчание по време на играта.

Още актуализации ще бъдат направени през следващите месеци до пълното представяне на играта, като по-конкретно отрядите и ролите в тях ще станат по-отличителни. Създаването на артилерия и подкрепа по въздух ще бъдат допълнително балансирани и ще се обърне внимание на оръжията, за да се гарантира тяхната автентичност и разнообразие. Освен това ще има и допълнителни екстри в потребителкия интерфейс, който беше пуснат по-рано тази седмица. Играта вече е по-интуитивна и пресъздава в още по-голяма степен атмосферата на събитията, като се започне от менютата до бойните карти и войскитe.

Не само Tannenberg ще се радва на ъпдейт тази зима. По-късно тази година се очаква и сериозен безплатен ъпдейт и за другата популярна игра от поредицата - Verdun, включващ подобрения в геймплея, ботове, обновяване на интерфейса, за да бъде в съответствие с новия потребителски интерфейс и съдържание на Tannenberg. През последната една година, M2H и Blackmill Games насочват усилията си върху двете игри от серията за Първата световна война, за да създадат автентична интерактивна версия на този конфликт.

Новият трейлър дори разкрива и включването на България към битката, и това е само част от всичко, което предстои.

Тагове: