Terminator: Resistance е шутър от първо лице, базиран на прочутата филмова поредица, който ще излезе по-късно тази година. Играта се прави от малкото студио Teyon и бе анонсирана с трейлър, който обещава версии за РС, Xbox и PS4. Terminator: Resistance ни пренася в Лос Анджелис 30 дни след Judgment Day, като играчите ще влязат в ролята на Джейкъб Ривърс от Съпротивата.   

Ако сте фенове на жанра или поредицата, все пак трябва да бъдете предпазливи, защото името на студиото се свързва с разочароващата игра от 2014 г. Rambo. Разбира се, все още е рано да предричаме провал, а сделката за правата по филма е сключена още през 2013 г., така че разработчикът може би е имал достатъчно време, за да направи нещо добро.

Виж още: A Total War Saga: Troy е епична историческа сага с български привкус (ВИДЕО)

В Terminator: Resistance ще се изправите срещу познати врагове като Т-800, както и срещу такива, които никога досега не сме виждали във вселената на Terminator. Играта ще има известен ролеви елемент под формата на точки опит, странични куестове и няколко различни края на базата на постъпките ви в хода на играта.

Terminator: Resistance излиза на 15 ноември.

Тагове: