Doom Eternal излиза на 20 март и закономерно феновете вече се готвят за поредната доза дяволски екшън. Сайтът IGN предлага първите десет минути от шутъра, които може да видите в разкошен 4К 60 fps формат.

Не се притеснявайте – това са кадри от самото начало на Doom Eternal и не съдържат никакви спойлъри за историята в играта. В тях ще видите откриващата анимация, оръжията и тайните в първата карта. Впечатление прави подобрената система за разчленяване, благодарение на която части от телата на демоните хвърчат реалистично в различни посоки с всеки изстрел.

Doom Eternal ще постави по-голям акцент върху маневрирането из нивата в сравнение с предната част. Освен нови оръжия като огнехвъргачката и гранатомета, главният герой е въоръжен с нещо, наречен Meathook, с което може да се придвижва из нивата или да издърпва враговете към себе си за фатален изстрел от упор.   

Всичко, което видяхме от Doom Eternal до момента, ни кара да бъдем оптимисти за играта. Тя е все така кървава и брутална, но и добавя достатъчно нови неща, за да се отличи от излезлия през 2016 г. рибуут.

Doom Eternal излиза на 20 март за РС и конзоли.

Виж още: Без нов Battlefield тази година, но с ретро изненада от ЕА

Тагове: