Миналия уикенд отбелязахме второто онлайн събитие, което направи връзката ни с града още по-жива. Благодарение на вас, скъпи читатели, onlinefestival.bg се превърна в празник на творческия дух. Невероятни музиканти и диджеи ни раздвижиха в ритъма на музиката и ни показаха как да се забавляваме с музика и танци! Останахме си вкъщи, за да подобрим кулинарните и творческите си умения, а след всичко това съвсем нямам търпение да се срещнем с всички тези хора и на живо по улиците на големия град, в баровете, на сцените.

Фестивалът събра в едно всичко, което обичаме в града. Успяхме да видим и чуем любимите градски музиканти, изпълнители, диджеи и комедианти, както и да почерпим от уменията на готвачи, йога учители и коктейл мастъри.

Всички тези невероятни изпълнители ни припомниха много емблематични локации, които тепърва ще обикаляме безспирно идните месеци.

Меломаните получиха солидна доза свеж и носталгичен звук, забъркани в уникална компилация. Desy&The Shiny Stockings ни пренесоха чак до златните години на джаза с един лайв с ретро атмосфера на живо от КЕВА. Първият ден на фестивала ни зарадва още с музикалните изпълнения на обичаната Ирина Флорин от Terminal 1 и Елена Сиракова, която се развихри на сцената на Mixtape 5. Във втория ден на музикалната сцена, която изградихме с подкрепата на Fashion Days, се качи Иво Димчев oт Mozei, а извън фестивалната програма, но като част от същата идея да се радваме на хубава музика вкъщи скоро ще ви срещнем на живо и с Рут Колева.

Почитателите на пълните чинии и стомаси също научиха нещо ново, като това, как да забъркат майсторски яйцата Бенедикт и тестото за пица и хляб! Винаги има място за още малко практика, но благодарение на ценните съвети на Йоана Тодорова и Радослав Кирязов вече сме по-близо до мечтаните кулинарни резултати. Натрупахме полезни идеи и в поддръжката и озеленяването на дома с Botanic Lab, а Sunny Room разтърси творческия ни потенциал.

Всичко това на фона на изтънчената селекция на диджеите, които направиха уикенда по-танцувален. Овации за Ramsey Hercules, Ilko, Diass, Ivan Tanchev, Sava BKS/We Trap и Emil Prize, които ни припомниха как трябва да звучи всяко добро парти. 

Накрая, но не на последно място - този фестивал нямаше да бъде толкова забавен без Дими Деянски и Тео Чепилов от Inside Joke Stand Up Comedy, благодарение на чиито най-разнообразни шеги и закачки усмивките не слизаха от лицата ни през цялото време. 

Ако по някаква случайност не си разбрал за фестивала, а с тези приказки събудихме интереса ти, не се притеснявай!

Все още имаш шанс да бъдеш част от събитието. Пълната програма на двата дни ще откриеш в YouTube канала ни и на onlinefestival.bg, за да прекараш цял уикенд както подобава! 

Събитието нямаше да се случи без невероятно талантливите артисти, които взеха участие, както и без всички вас. Удоволствието бе доставено от Takeaway.com.

Тагове: