Миналата година Red Fist Productions и Ex Nihilo Films създадоха първата част от тяхната серия, замислена като прикуел на основната история на Batman. Наречена Batman: Master of Fear, сега двете студия се обръщат към IndieGoGo, за да наберат средства за следващата част от така замислените три последователни части. За целта, те пуснаха нова трейлър, за да тийзнат следващата част от трите предвидени епизода.

Това е моментът да се включите и да помогнете на няколко супер-фенове да подонесат своя собствен оригинален прочит във вселената на Човека-прилеп.

Batman: Master of Fear уеб серия с живи актьори, замислена като предистория на фантастичната (и подценявана) анимационна серия Batman Beyond. Също така фен сериалът е вдъхновен от Batman: The Animated Series и предлага една версия на Батман, който показва уменията си на детектив и майстор на бойни изкуства на фона на готическия ужас. Продукцията дори въвежда чисто нов злодей, наречен Nightmare или Кошмар.

Можете да разберете много повече, като гледате видеоклиповете по-долу и, ако ви харесва това, което виждате и искате да допринесете с нещо, за да помогнете за продукцията, не забравяйте да посетите страницата им за кампанията на IndieGogo.

Изгледайте трейлъра на Батман: Master of Fear по-долу:

Тагове: