Докато The Rise of Skywalker все още разделя феновете и те чакат новини за новата трилогия на Райън Джонсън, изглежда, че ново и вълнуващо име ще оглави мистериозен проект във вселената на Star Wars. Според слухове от Холивуд, режисьорът на Sweetheart и Sleight Дж. Д. Дилард ще поеме нов Star Wars проект, каквото и да значи това.

Ще му помага сценаристът на сериала Luke Cage Мат Оуенс, но не е ясно дали филмът ще бъде на голям екран или за стрийминг платформата Disney+. В крайна сметка една от най-очакваните функции на платформата е възможността филми и сериали, свързани със Star Wars и Marvel, да дебютират директно там, въпреки че иначе разполагат с голям бюджет и мащаб на кинопродукция.  

След успеха на The Mandalorian нямаме друга информация за бъдещите Star Wars филми с изключение на това, че такива трябва да излязат през 2022, 2024 и 2026 г.

Самият Дилард вече има опит във вселената на Star Wars, тъй като беше помощник-режисьор на Дж. Дж. Абрамс в The Force Awakens и се появи като Stormtrooper в The Rise of Skywalker.

Виж още: Космос: Sony Xperia 1.1 ще снима 8K HDR видео

Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове:
Още от Play