Netflix Hangouts е ново разширение за Chrome, което ще улесни стриймването на филми по време на работа. Просто изберете филма или сериала, който искате да гледате в работно време, и натиснете иконата на разширението в менюто на Chrome. На екрана ще се появи фалшива конферентна връзка между четирима души. Сега вече може да гледате шоуто в долния десен ъгъл на прозореца, докато трима фалшиви колеги говорят уж за работа.

Зависи от шоуто, което гледате, но е доста вероятно да се измъкнете сухи - стига никой да не забележи, че вашият конферентен разговор се състои от трима непознати заедно с актьорите на Stranger Things.

Разширението е разработено от Mschf Internet Studios, което е създало няколко прелюбопитни неща през годините. Имаше канал в Slack, който предлагаше 1000 долара награда за първия човек, който отгатне „Думата на деня“ (той бе затворен от Slack само след една седмица); мъж, който яде доста странни комбинации от солено и сладко, и, разбира се, Tabagotchi, виртуалния аватар, който умираше бавно с всеки нов отворен таб?

Netflix Hangouts е последната в дълъг списък от услуги, предназначени да ви позволят да се отпуснете по време на работа. Виждали сме разширения, които карат Twitter да изглежда като разговор Slack, уебсайтове, които правят Reddit с външния вид на Outlook, и дори уебсайт, който превърна Facebook News Feed в подобна на Excel таблица.

Обръщаме внимание, че не поемаме отговорност, ако ви уволнят, защото се опитвате да гледате Netflix по време на работа.

Виж още: Култът към личността си отиде с Джони Айв, но Apple ще си бъде добре

 

Още от Play