Режисьорът Джеймс Гън посочи изненадващия потенциал за кросоувър филм между Scooby-Doo и The Suicide Squad. По-специално Гън има опит и с двата франчайза, тъй като ще играе ролята на сценарист и режисьор зад предстоящото продължение на The Suicide Squad от 2016 г., като преди това написа два филма с живи актьори за Scooby-Doo, които оттогава се превърнаха в култова миникласика.

Що се отнася до Scooby-Doo като цяло, анимацията вече е позната със смели кросоувър събития. Хлапетата на Mystery Inc. са си партнирали с няколко герои от комиксите в DC в миналото, включително Batman в The Brave и The Bold. В шоуто са участвали и много живи актьори и знаменитости, които винаги са представяни в класическия 2D Scooby-Doo стил.

Въпреки че миналите кросоувъри на Scooby-Doo изглеждаха малко необичайни, в новия кросоувър, предложен от самия Гън, The Scooby Gang може да се обедини с най-странните си съюзници досега: групата на злодеите в DC, известна като Suicide Squad. По-рано тази седмица в Twitter Гън отговори на фен, питащ за потенциала за трети филм за Scooby-Doo. Гън очевидно оцени молбата, но призна, че макар да има планове за трети филм, едва ли ще бъде продуциран. В отговор друг фен предположи, че Гън може да продължи кросоувър Scooby-Doo с Guardians of the Galaxy: друг проект, ръководен преди това от режисьора. Тогава той отговори, че кросоувърът на Guardians може да бъде труден, но кросоувърът на Scooby-Doo с The Suicide Squad е действително възможен.

Както Гън посочва в своя пост, причината за кросоувъра на Suicide Squad е по-вероятна от това е свързана с правата на всеки франчайз. В момента Warner Bros. притежава правата върху Scooby-Doo и The Suicide Squad, което означава, че би било по-лесно да комбинирате правата им между тях, отколкото със собствениците на Guardians от Disney. Гън също така уточнява, че ако кросоувърът се случи, той би бил анимиран, в съответствие със стила на скорошните кросоувъри на Scooby-Doo като този с участието на актьорския състав на Supernatural на канала CW.

Снимка: Screen Rant

Виж още: Има ли край Вселената?

 

Тагове:
Още от Play