Warner Bros. извади неочакван коз за своята DC комикс вселена - предстои да видим нов филм за Жокера, създаден от изненадващо голямо име.

Слуховете твърдят, че не кой да е, a големият Мартин Скорсезе ще работи по филма в ролята на продуцент. Историята трябва да ни разкаже за произхода на суперзлодея, но по начин, по който само човекът зад "От другата страна" може. Проектът все още е на ранен етап, а за режисьор се спряга името на Тод Филипс, който направи The Hangover. Сценарист ще бъде Скот Силвър (The Fighter).

Очевидно това трябва да бъде първият филм на Warner Bros. от нова поредица, посветена на създаването на оригинални продукции за различни DC персонажи.

Знае се, че в ролята на Жокера няма да видим Джаред Лето, който го изигра в Suicide Squad. Предстоящият филм се описва като криминален трилър, действието в който ще се развива в началото на 80-те години. Той няма да е свързан с филмовата вселена, в която е "Батман срещу Супермен" и "Лигата на справедливостта". Класики като Taxi Driver и The King of Comedy дават естетиката и влиянието върху атмосферата, която ще е значително по-различна и мрачна от прочита на Дейвид Айер. 

Още от Play