Особено големият актьор Робърт Дауни Джуниър този януари ще се превъплъти в също толкова колоритен образ - Доктор Дулитъл.

По повод наближаващата премиера на филма, която у нас ще се случи през януари, Робърт Дауни Джуниър отправя лично обръщение към българските зрители и ни приветства да станем част от това знаменито приключение. Холивудската звезда съвсем точно отбелязва, че българският национален символ е лъвът, какъвто е и един от всички говорещи приятели на Дулитъл. Папагал, горила, жираф, полярна мечка, гъска и още много и различни представители на животинския свят се хвърлят смело в едно опасно пътуване, което за всички ще бъде съдбовно!

Виж още: Киното преди и след „Междузвездни войни: Нова надежда“

В края на този текст можете да гледате специалното видео на Робърт Дауни Джуниър, което още повече вдъхновява и дава заявка за филма не само като грандиозна продукция, а и като едно много сантиментално преживяване за самия Доктор Дулитъл!

Доктор Дулитъл ще направи премиерата си на 17 януари в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.

Видеото: