Задава ли се нова холивудска стихия, която да помете боксофиса?

Предварителни билети за Solo: Star Wars Story излязоха в продажба на известния киносайт Fandango в полунощ и вече продажбите им са се удвоили спрямо тези на Black Panther. На новото междузвездно приключение са били необходими по-малко от 24 часа, за да изпревари драстично актуалния хит на Marvel.

Сред филмите от 2018 г. предварителните продажби на Solo са на второ място само след Avengers: Infinity War.

Купувачите на билети получават безплатен плакат на филма, но трябва да плащат такси за доставка и обработка. Фенове също имат нов начин да купуват онлайн билети за услугата, използвайки само гласовете си, чрез Google Assistant. Гласовата услуга може да се използва на всяко поддържано от Google Assistant устройство, включително и интелигентни високоговорители, като домашните устройства на Google и телефоните с Android.

В Solo: Star Wars Story главната ролята е поверена на Алдън Еренрайх като младия Хан Соло - персонаж, направен известен от Харисън Форд, докато Доналд Глоувър влиза в ролята на Били Дей Уилямс като Ландо Калрисиан. Уди Харелсън, Емилия Кларк, Фийби Валър Бридж, Танди Нютън и Йонас Суотамо също участват.

Solo: A Star Wars Story излиза на 24 май във Великобритания и Австралия, а на 25 май - в САЩ.

Тагове: