Netflix отрече изнесената от Twitter потребител информация, че дългоочакваният сериал по The Witcher ще дебютира на 1 ноември. Слухът бе разпространен от човек на име Джовани Алтамаркес, който се представи като изпълнителен продуцент на сериала. Сега Netflix ще разследва дали се касае за изтичане на информация, но официално отрича посочената дата.

Вече знаехме, че компанията планира да пусне сериала преди края на годината, но публикациите на Алтамаркес подсказаха, че можем да видим Гералд и компания малко по-рано от декемврийската премиера, която повечето наблюдатели очакваха. Профилът на самия човек показва, че е работил в Netflix като продуцент на сериали като Mindhunter, 13 Reasons Why и Queer Eye.

Тепърва ще се разплита каква е връзката между Алтамаркес и Netflix, но Twitter акаунтът му вече беше спрян заради нарушения на политиката на мрежата.

След като разговаря директно с Netflix, фен сайтът TheWitcher.tv също информира, че компанията не е обявила  конкретна дата за сериала и поради това всякакви дати, дискутирани на този етап, са чисти спекулации.     

Виж още: Duke Nukem и голямата му уста вече могат да ви... оженят

Тагове: