В днешния дигитален свят никога нищо не остава тайна за дълго. Точно за това не можем да се начудим на Disney защо толкова се напъват да опазят подробностите около вероятно най-перспективната си, предстояща ТВ продукция, орисана да бъде флагмана на новата им стрийминг услуга.

По време на неотдавна отминалия Star Wars Celebration студиото е показало кратък откъс от The Mandalorian при закрити врати. Естествено не мина много време и пиратско видео с въпросния скрийнинг изтече в интернет, за всеобща радост на милионите Star Wars фенове жадни за нещо по-различно по темата, встрани от вече започналата да ни поомръзва Скайуокър сага.

Близо 7 минутното видео не показва кой знае какво, но определено успя да ни надъха още повече за предстоящия сериал, дело на Джон Фавро и Дейв Филони.

Първо всякакви опасения за качеството на продукцията бяха тотално разсеяни. Disney не са пестили средства нищо, че сериала е предназначен за малкия, а не за големия екран. The Mandalorian изглежда поне толкова впечатляващо добре, колкото и всеки друг Star Wars филм.

Педро Паскал стои меко казано добре в ролята на bad ass мандалориански ловец на глави, около който ще се върти действието в сериала.
Към края на откъса се мяркат още и персонажите на познати лица като Джина Карано (Angel Dust от Deadpool), Джанкарло Еспозито (от къде ли не) и легендата Вернер Херцог, който явно ще играе Големия Мистериозен Лош.

Изобщо няма да е пресилено да кажем, че на този един етап сме по-хайпнати за The Mandalorian, отколкото за предстоящия Episode IX, който честно казано очакваме със смесени чувства.
По-надолу следва споделеното видео, за да се убедите сами защо, но имайте предвид, че не е ясно колко дълго ще се задържи то онлайн, преди Disney да предприемат ответни действия и да го свалят „от ефир“.

 

Тагове: