Ако все още не сте гледали „Възвишение“, съвсем скоро ще можете да го направите по HBO. Екранизацията е направена по едноименния роман на Милен Русков и е може би най-популярният български филм за последните 7 години. Премиерата му в HBO GO е на 1 юли, а по телевизията – седмица по-късно, на 8 юли.

Освен филма на Виктор Божинов - „Възвишение“, още 18 съвременни български заглавия ще бъдат пуснати в HBO GO – игралните „Източни пиеси“, „Маймуна“, „Никой“, „Докато Ая спеше“, „Подслон“, „Дзифт“, „Love.net”, “TILT”, „Граница“, „Събирач на трупове“, „Прокурорът, защитникът, бащата и неговият син“, „Прелюбодеяние“, „Отчуждение“, „Обърнатата елха“, „Писмо до Америка“ и документалните „Чия е тази песен?“, „Хотел „Рай“ и „Пощальонът“.

Всички български абонати и тези в региона на Адрия (Хърватия, Черна гора, Сърбия, Македония, Босна и Херцеговина) ще могат да се наслаждават на тези качествени продукции благодарение на HBO Европа и HBO България.

HBO GO е онлайн стрийминг платформа, която позволява на феновете на българското кино да гледат любимите си продукции извън киносалоните. Това е хубаво, понеже по този начин съвременните заглавия ще могат да стигнат до по-голяма аудитория.

Каузата на HBO за предизвикване на интерес към родните заглавия у нас тепърва започва. Освен това компанията цели и осигуряването на легален онлайн живот на най-успешните ни продукции, което също е от огромно значение.

От май месец българските абонати на HBO GO имат достъп до съдържанието на онлайн стрийминг платформата на територията на страните в Европейския съюз. А след седмица и нещо вече ще могат и спокойно да гледат родните ни заглавия.

Тагове: