Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
07.декември.2016

The Last Guardian може да е причината да си купите PS4 Pro

Автор: Иван Първанов, Прочетено: 3131 пъти

След почти цяло десетилетие в разработка The Last Guardian най-сетне излезе за PlayStation 4. Когато една игра прекара толкова дълго време в безтегловност, тя или е обречена на провал - както става по-често, - или се оказва наистина оправдание за дългото чакане.

В случая с атмосферното приключение става въпрос за второто и The Last Guardian се радва на положителни ревюта, но въпреки това, за да ѝ се насладите истински, е необходимо едно неофициално условие - да притежавате PlayStation 4 Pro.

Това твърди анализът на специалистите от Digital Foundry, според които единствената опция, за да получите стабилни 30 кадъра в секунда и 1080р резолюция, е да играете на PlayStation 4 Pro. Дори на новата ревизия 4К играта пада до 20-ина кадъра в секунда; на оригиналния PlayStation 4 обаче на моменти The Last Guardian зацикля до пълен покой.

Най-лошите моменти отчитат стойност под десет кадъра в секунда, което прави играта невъзможна и е необходимо да рестартирате конзолата.

Така The Last Guardian става първата игра, която наистина накланя везните към покупката на новата ревизия на конзолата, макар и не толкова по избор, колкото по необходимост.

Виж още: Вижте впечатляващия първи трейлър на The Last of Us: Part 2


Тагове: PS4, Sony


>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание HiComm Акценти
В търсене на бъдещето: 6 тенденции за утрешния ден от CES 16.януари.2017 В търсене на бъдещето: 6 тенденции за утрешния ден от CES

Нека заедно опитаме да надникнем в близкото бъдеще, за да си представим как ще изглежда то


архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност LG 34UC98: новият геймърски хоризонт