"Игрите на глада" е дистопичен фантастичен роман на американската писателка Сюзан Колинс, разказващ за постапокалиптичен свят, в който правителство, наречено Капитола, има силата да управлява след настъпването на серия от различни катаклизми. Правителството организира ежегодно телевизионно състезание, наречено „Игрите на глада“, което се излъчва в реално време като реалити, за да напомни на окръзите за бунта, който са вдигнали и е бил потушен.

И този сюжет може да се превърне в опасна реалност.

В съобщение за пресата по-рано днес сайтът HushHush.com (който е като Amazon за супербогатите) обяви, че помага на анонимен милионер да създаде battle royale със 100 души, използвайки въздушно оръжие и амуниции, както и чувствителни на допир бронежилетки.

Състезанието, което ще се проведе тази зима, ще продължи три дни и ще включва 100 души, които се борят за оцеляване на частен остров. Докато играчите във виртуалната battle royale битка трябва да се задоволят със виртуална победа, когато стигне до първо място, победителят от реалния турнир ще получи награда от 100 000 паунда.

Ако предпочитате малко по-безопасен начин да спечелите малко пари, екипът, който стои зад играта, търси някой, който да обедини всичко това в сюжет и правила, предлагайки на този Game master 45 000 паунда за шест седмици, за да създаде събитието. Можете да кандидатствате за тази роля тук.

Анонимният милионер зад събитието се е свързал с HushHush, за да опита да купи частен остров за събитието. Основателят на компанията казва, че клиентът "е голям фен" на жанра и "иска да направи играта реалност по възможно най-безопасния начин". Борбата ще продължи 12 часа в денонощието, след което кандидатите ще почиват с храна и оборудване, осигурени от организаторите.

Ако първият опит е успешен, организаторите се надяват да превърнат това в годишно събитие за забавление на супербогатите - точно като в "Игрите на глада".

Тагове: