На официалния PlayStation блог Sony разкри най-играните от абонатите на PlayStation Now игри за периода от 1 март до 1 юни 2021 г. и на върха на класацията без изненада стои Bloodborne.

PlayStation Now e платена стрийминг услуга за гейминг, която позволява на потребителите да играят различни PlayStation игри на PlayStation 4 и 5, както и на РС, предлагайки заглавия още епохата на PlayStation 2 до някои от най-големите PlayStation 4 хитове. Въпреки че някои PlayStation Now игри като Horizon Zero Dawn имат РС портове, PlayStation Now ви позволява да играете игри, които по принцип не са налични или няма да вървят на вашия компютър, стига да си платите и да имате бърз интернет.    

За всеки, който не притежава PlayStation 4, PlayStation Now е единственият начин да играе Bloodborne. Имайки предвид дълголетието и популярността на играта, не е изненада, че тя е на първото място. За почитателите на хардкор игрите на From Software тя е големият липсващ в техния РС каталог, тъй като поредицата Dark Souls и Sеkiro: Shadows Die Twice са налични за РС, а такава ще бъде съдбата на предстоящата Elden Ring.    

Напоследък слухове твърдят, че е възможно да видим РС версия на Bloodborne с етикета Remaster, която ще излезе и за PlayStation 5. Според слуховете римастърът няма да се разработва нито от From Software, нито от Bluepoint Games, което направи преработката на Demon’s Souls за PlayStation 5.

Снимка: Sony

Виж още: Hades е най-добрата игра в Steam според потребителските ревюта