Captain America вече е част от вселената на Fortnite, обяви Epic Games. Неговият скин е най-новата придобивка за почитателите на безплатната Battle Royale игра, които искат да се пременят като супергерои.

Може да си купите Captain America за 2000 V-bucks, което е около 20 долара, от дигиталния магазин на Fortnite. Ако закупите скина, ще получите и емблематичния щит на Captain America, който не е само козметичен предмет: ще може да го носите на гърба си и да го използвате като кирка в играта. Щитът на Captain America всъщност вече се появи в играта миналата година, когато беше специален предмет за ограничено време в тематичен режим, посветен на The Avengers. Тогава обаче не можеше да си го купите и да го ползвате когато искате.

Нов е и тематичният Captain America емотикон, с който може да празнувате, когато играете във Fortnite. Аксесоарът струва 300 V-bucks.

Fortnite отдавна предлага скинове, базирани на популярни комикс герои, като хитър начин за допълнителна печалба. Deadpool беше наличен през миналия сезон, а Aquaman ще стане достъпен по-късно през този. Epic Games продаваше още Black Widow и Star-Lord като част от миналогодишната промоция за The Avengers. Почитателите на вселената на DC също получиха скинове на герои като Batman, Catwoman и Harley Quinn.

 

Снимка: Epic Games

Виж още: Ето така ще стартира лъскавият ви нов Xbox Series X (ВИДЕО)

 

Тагове: