Fortnite вече има собствена версия на една от най-популярните игри по време на пандемията. 

Fortnite се сдоби с нов режим, наречен Impostоrs, който следва същия формат като този на хита Among Us, който доведе инди играта до първата страница на Twitch по време на първите дни на пандемията.

До десет души могат да играят новия режим едновременно, разделени на две групи: агенти и самозванци. Осем агенти трябва да изпълняват различни задачи по картата, докато двамата самозванци ги саботират.  

Режимът се развива на нова карта и в познат стил играчите могат да гласуват за това, кои са самозванците, което със сигурност ще доведе до разгорещени дискусии. Ако искате да играете само с приятели, може да изберете частния режим, който е с по-малка група.

Макар че играта се играе най-добре с хора, които познавате, може да се включите, дори и да нямате група приятели с вас. Гласовият чат е изключен, но при игра в такива отворени групи може да общувате с другите чрез полета за чат и емотиконите, за да осъждате кой според вас саботира работата ви.

Още е рано да се каже дали Among Us копието на Fortnite ще постигне същия успех като оригинала или колко изобщо ще се задържи. Имайки предвид обаче, че Fortnite все още е една от най-популярните игри в света, този нов колоритен режим може да се окаже изненадващо успешен.

Снимка: Epic

Виж още: Diablo 2 Resurrected ще ползва уникалните характеристики на PS5 контролера