На практика няма нищо по-разочароващо от това да отпразнуваш победата с другарите си по игра и след това да отпиеш глътка бира със стайна температура.

За тази цел Heineken прави всички мултиплейър битки по-студени от всякога с "геймърския хладилник", който едновременно охлажда компютъра ви и поддържа бирата ви студена, за да се насладите на най-актуалното изживяване от играта.

Представен за Международния ден на геймъра на 29 август, хладилникът очевидно работи двойно като процесор, въпреки че в съобщението или рекламния видеоклип няма нищо, което да очертава неговите характеристики.

Хрумването и реализацията са дело на творческите агенции Le Pub São Paulo и Le Pub Milan, работещи под ръководството на Publicis Italy, и е разработено от Le Garage, а продукцията е дело на дигиталното творческо студио Monogrid.

За да се сдобият с това готино изобретение, феновете ще трябва да участват в томбола, която Heineken ще обяви скоро. Не толкова готината новина за мнозина е, че геймърският хладилник ще се раздава само в Бразилия.

Снимка: Heineken

Виж още: Защо падат сателитите на SpaceX?

 

Още от Play