Шутърът Halo: Infinite и Age of Empires IV са две от най-очакваните заглавия за Xbox One и PC геймърите и сега в мрежата изтече информация относно предполагаемите им премиери.

Потребител на известния геймърски форум NeoGAF разкрива, че Microsoft възнамерява да обяви на своята конференция на Е3 2019, че Halo: Infinite е предвидена за празничния сезон през 2020 г. Очаква се още новата част от шутър поредицата да бъде потвърдена като двойно издание за сегашната и бъдеща конзола на Microsoft, като и за РС. Накрая, на Е3 трябва да видим и нов трейлър на Halo: Infinite.

На следващо място, потребителят твърди, че пак в Лос Анджелис ще научим повече за стратегическата Age of Empires IV, която се прави от студиото Relic. Очакванията са за първи геймплей кадри и обещания за премиера през 2020 г.

Виж още: Нереално: PS2 игри вървят на Nintendo Switch (ВИДЕО)

Освен Halo: Infinite и Age of Empires IV тогава Microsoft трябва да разкрие нова игра от любимата поредица Fable, която е с отворен свят и се прави от студиото Playground Games.

Накрая предстоят анонси на премиерата на ролевата The Outer Worlds и на Battle Toads.

Тези прогнози са доста интересни, но както обикновено препоръчваме да ги приемате с едно на ум, докато не дойде Е3 2019.   

Тагове:
Най-четени
Всички

Huawei към Тръмп: „Не искаш да ни караш да се конкурираме с Google”

309 | 19.08.2019
Още от Play

Геймплей на Death Stranding: Норман Рийдъс пикае, холограми на гейм легенди и плачещи бебета (ВИДЕО)

0 | Преди 22 ч.